15e Judo Toernooi Geldrop

Geldrop, november 2023

 

Beste sportvrienden,

 

Op 14 april 2024 organiseren wij voor de 15e keer ons judotoernooi voor de leeftijd 6 t/m 20 jaar en dames / heren 21 t/m de senioren. Toestemmingsnummer JBN is JBN2024-0041.

 

Net als vorig jaar zijn er DAN punten te behalen!

 

Plaats: Sporthal de Kievit, Linze 13, 5667 AH te Geldrop

 

Inschrijven

Inschrijvingen uiterlijk 24 maart 2024. De inschrijving stopt, zodra het aantal deelnemers van 600 is bereikt. Het is raadzaam om tijdig in te schrijven en te betalen. Dit kan via:

1.     jbn.toernooi.nl

2.     judoschoolvanhorssen.nl/judo-toernooi-geldrop/

Het inschrijfgeld bedraagt € 15 per deelnemer. Er kan pas tot inschrijving worden overgegaan, nadat het inschrijfgeld is ontvangen. Restitutie is alleen mogelijk bij afmeldingen vóór 24 maart 2024, per mail (jjtgeldrop@live.nl) aan ons doorgegeven en je een bevestiging hebt ontvangen.

 

Paspoortcontrole en weging

Paspoort / ID kaart wordt gecontroleerd op foto en geldig betalingsbewijs JBN. 

De aanwezige weegschalen zijn bindend. Judoka’s die bij de weging te zwaar zijn, worden overgeschreven naar een volgende gewichtsklasse. Wijzigingen m.b.t. de gewichtsklassen kunnen tot twee weken voor de toernooidatum worden aangepast via jbn.toernooi.nl.

 

Coach

Per deelnemende school/vereniging wordt maximaal 1 coach per 6 deelnemers in de wedstrijdruimte toegelaten (met een max. van 4 coachkaarten). Coachen op sportieve wijze is toegestaan conform richtlijnen JBN.

 

Wedstrijdinformatie

Bij 6 of minder deelnemers hanteren we een halve competitie, vanaf 7 deelnemers halve competitie met verliezersronde. Bij minder dan 4 deelnemer hele competitie.

De weeg- en aanvangstijden worden tijdig op de websites judoschoolvanhorssen.nl en jbn.toernooi.nl vermeld, tevens worden ze naar de emailadressen gestuurd vanwaar wij de inschrijvingen ontvangen.

De wedstrijdruimte is alléén toegankelijk voor deelnemers en coaches.


 

Indeling

Jongen  / Meisjes:

 

 

 

  -8 jaar

2017 / 2018

-10 jaar

2015 / 2016

-12 jaar

2013 / 2014

-15 jaar

2010 / 2011 / 2012

Heren / Dames:

 

-18 jaar

2007 / 2008 / 2009

-21 jaar

2004 / 2005 / 2006

Senioren:

senioren

< 2004

Gewichtsklassen volgens bondsnormen. Bij een te geringe inschrijving van leeftijd/gewichtsklasse behouden wij ons het recht om deelnemers in een andere leeftijd/gewichtsklasse in te delen of te annuleren.

 

Prijzen

Voor alle judoka’s die niet in de prijzen vallen zal er een herinneringsmedaille zijn (op te halen na beëindiging van de poule tegen inlevering van het weegbriefje).

 

Aansprakelijkheid

Judoschool van Horssen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor geleden schade (bijv. diefstal of ongevallen).

 

Eindverantwoording

De eindverantwoording betreffende de scheidsrechters is in handen van de hoofdscheidsrechter. 

De eindverantwoording betreffende de organisatie van het toernooi is in handen van de toernooicommissie.  In alle gevallen is de uitspraak van de toernooicommissie bindend.

 

Informatie

De deelnemers accepteren door hun inschrijving de registratie van de wedstrijden, resultaten, foto’s of video’s gerelateerd aan het toernooi. Ook met een elektronische gegevens verwerking die nodig is voor de organisatie van het toernooi. De organisatie kan deze informatie intrekken en aanpassen indien dit noodzakelijk blijkt.

 

 

Met sportieve groet,

 

 

Jurgen van Horssen

 

 

E-mail:            jjtgeldrop@live.nl

Website:         judoschoolvanhorssen.nl/judo-toernooi-geldrop

Facebook:       facebook.com/jtgeldrop

Instagram: