Clubkampioenschappen 13 April 2024

**Judoschool van Horssen Clubkampioenschappen Uitslagbrief**

*Datum:* 13 april 2024

*Locatie:* Sporthal de Kievit, Geldrop

Beste judoka’s,

Wat een fantastische dag hebben we beleefd tijdens de Clubkampioenschappen op zaterdag 13 april 2024! Samen met Judoclub Kenshiro Abbe hebben we een geweldige dag vol judo, vriendschap en sportiviteit ervaren.

Het was werkelijk inspirerend om te zien hoe jong en oud samenkwamen op de mat, met een ongekende passie voor de judosport. Van de jongste deelnemers van slechts 6 jaar tot de ervaren judoka’s van 68 jaar, iedereen heeft zijn of haar steentje bijgedragen aan de prachtige sfeer van deze dag.

In totaal zijn er maar liefst 200 wedstrijden gespeeld, waarbij de energie en het enthousiasme van de deelnemers vanaf het begin tot het einde voelbaar waren. Het contrast tussen de verschillende leeftijdsgroepen maakte deze dag extra bijzonder en toonde de ware geest van de judosport – waar leeftijd slechts een getal is en respect en doorzettingsvermogen centraal staan.

We willen alle deelnemers, vrijwilligers en supporters bedanken voor hun bijdrage aan het succes van deze Clubkampioenschappen. Jullie hebben deze dag onvergetelijk gemaakt!

Ter herinnering aan deze prachtige dag zijn er foto’s gemaakt, die jullie kunnen bekijken op onze website via de volgende link: [Clubkampioenschappen 13 april – Foto’s](https://judoschoolvanhorssen.nl/clubkamioenschappen-13-april/)

Namens de organisatie willen we iedereen bedanken en we kijken nu al uit naar de volgende editie van de Clubkampioenschappen. Samen zullen we opnieuw streven naar een dag vol sportiviteit, vriendschap en plezier op de judomat.

Met vriendelijke groet,

Jurgen van Horssen

*Judoschool van Horssen*https://judoschoolvanhorssen.nl/clubkamioenschappen-13-april/