De Trainers

Jurgen van Horssen
JURGEN VAN HORSSEN

Mag ik me even voorstellen!

Beste Ouders/verzorgers en judoka’s,

Mijn naam is Jurgen van Horssen (eigenaar van Judoschool van Horssen). Ik heb een eigen judoschool gelegen in Asten, Geldrop en Bergeijk. Zelf heb ik 3de dan Judo en ben Leraar B en geef nu 18 jaar les. Ik ben gelukkig getrouwd met mijn vrouw Petra van Horssen en samen hebben wij 4 kinderen.  Onze dochter Celine is 15 jaar, zoon Jaimy 12 jaar, dochter Naomi 11 jaar en zoon Davy 6 jaar, ook allen judoën bij mij op de school. Samen wonen wij in het mooie dorpje Asten.

Mijn passie is het verzorgen van judolessen met alles wat daarbij hoort! Daarnaast ben ik ook nog brood- en Banketbakker voor de hobby. Destijds heb ik de judoschool van Arie Wouters te Geldrop overgenomen en later nog een deel in Bergeijk van Peter Snijders en heb mijn school in de jaren opgebouwd naar ruim 250 leden.

Zelf ben ik een wedstrijdjudoka geweest tot mijn 25ste jaar en ben 10 maal zuid–Nederlands kampioen geweest. Ik heb veel gereisd en gezien en ben zelfs in het mekka van de judo geweest in Japan!

 

Mocht je vragen hebben kan je me altijd benaderen.

0623641422

Pim van de Kerkhof
PIM VAN DE KERKHOF

Mag ik me even voorstellen!

Beste ouders/verzorgers en judoka’s 

Mijn naam is Pim van de Kerkhof, geboren (1978) en getogen in Geldrop. In mijn dagelijkse leven ben ik werkzaam als schilder bij een mooi groot bedrijf in Eindhoven waar ik met veel plezier werk. Ik heb een relatie, ik heb geen kinderen en ben niet getrouwd.

Mijn hobby’s? dan kom ik al snel bij judo uit.

Toen ik 5 jaar was ben ik begonnen met judo bij Arie Wouters, de judoschool die later in 2002 werd overgenomen door Jurgen van Horssen. 

Na een lange pauze met vele sporten zoals kick boxen en mma toch weer terug op het oude nest, het judo!

Judoschool van Horssen ( Jurgen) heeft mij de kans geboden om mijn judo diploma leraar A te behalen. Sinds 2015 ben ik dan ook zeer actief in het lesgeven van de wedstrijd judoka’s en begeleid ik ze vaak op wedstrijden en help Jurgen waar nodig is met invallen. 

Tot ziens en hopelijk zie ik jullie in de Dojo