Judokamp 7,8 en 9 Juni 2024

Onderwerp: Uitnodiging voor het Judokamp

Beste Judoka’s,

Het is eindelijk zover – tijd voor ons jaarlijkse judokamp! Dit jaar hebben we een kleine wijziging in de opzet. Het kamp zal plaatsvinden in Groep accommodatie “Ons Thuis” in Ommel tijdens het weekend van 7 tot 9 juni a.s.

Om alles soepel te laten verlopen, zullen we de groep verdelen in twee secties:

1. De jongste judoka’s tot en met 2015 zijn van harte welkom op vrijdag 7 juni vanaf 17:00 uur en kunnen weer opgehaald worden op zaterdag 8 juni om 18:30 uur.

2. Voor de oudere judoka’s vanaf 2014  verwelkomen we jullie op zaterdagochtend 8 juni om 10:00 uur, en het kamp eindigt op zondag 9 juni rond 16:00 uur.

Dit kamp draait niet alleen om judo, maar vooral om gezellig samenzijn, leuke activiteiten, plezier en lol maken. We kijken uit naar een zo groot mogelijke opkomst!

Om zeker te zijn van je plek, vragen we een bijdrage van €42,50 per persoon. Nadat je hebt betaald, is je plaats gegarandeerd. Houd er rekening mee dat we een maximaal aantal deelnemers kunnen accommoderen, dus wees er snel bij. Aanmelden kan via onderstaande link. De deadline voor aanmelding is 2 april.

We zullen later meer details verstrekken, zoals het adres van de accommodatie en een lijstje met benodigdheden.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Jurgen.
Laten we er samen een fantastische tijd van maken!

Met vriendelijke groeten,

De Kamp Organisatie